Recezent tvrdi da nije pronašao nijedan bag u Starfield tokom prvih 15 sati igranja

0
66
recezent-tvrdi-da-nije-pronasao-nijedan-bag-u-starfield-tokom-prvih-15-sati-igranja

Ranije ove nedelje, Starfield je postao zlatan, a Bethesda Game Studios je ponosno najavila datume preuzimanja za svoj najnoviji projekat. Sa manje od dve pune nedelje pre izlaska, i kritičari su dobili kopije igre.

Recenzije su zakazane za 31. avgust, ali neki kritičari su već počeli da zadirkuju zajednicu sa ranim utiscima o Starfield. Igra ima ogromna očekivanja, ali rani utisci su vrlo obećavajući.

Prema Tyler McVickeru, Starfield nije pokazao nijedan bag u prvih 15 sati njegovog igranja.

Bethesda Game Studios je poznata po stvaranju ambicioznih naslova otvorenog sveta, ali to je dovelo do toga da studio postane ozloglašen zbog bagovitih i nepoliranih izdanja. Međutim, Starfield izgleda da postavlja novi presedan za studio.

Dok je embargo na recenzije još uvek nedelju dana daleko, Tyler McVicker je podelio rane utiske o igri na Discordu. Pored ostalih aspekata, recenzent je imao mnogo lepih stvari da kaže o vizualima u Starfield.

Tradicionalno, Creation Engine nije bio poznat po svojoj vizuelnoj vernosti, ali Tyler McVicker primećuje da Starfield izgleda neverovatno, a ovaj aspekt igre je bio prijatno iznenađenje za njega.

Uoči lansiranja Starfield, cela industrija je bila zabrinuta zbog bagova. Ovaj aspekt igre je takođe bio spomenut tokom intervjua sa Matt Bootijem, tokom kojeg je on tvrdio da će igra biti najmanje bagovito izdanje iz studija.

Dok žiri još uvek nije doneo odluku o ovoj izjavi, Tyler McVickerovi utisci izgleda potvrđuju Mattovu izjavu. Recenzent je već uložio mnogo sati u igru, a bagovi su bili nepostojeći.

Ranije se očekivalo da će Starfield biti objavljen mnogo ranije od 2023. godine. Međutim, Bethesda Game Studios je provela nekoliko dodatnih godina na igri, što je verovatno dovelo do vrlo poliranog iskustva za ovaj nadolazeći RPG.

Starfield zvanično izlazi 6. septembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More