RECARO x Porsche Gaming Pepita: Da li je neko tražio još ekskluzivniju Porsche Gaming stolicu?

0
109
recaro-x-porsche-gaming-pepita:-da-li-je-neko-trazio-jos-ekskluzivniju-porsche-gaming-stolicu?

Dakle, mislite da RECARO x Porsche Gaming stolica Limited Edition nije dovoljno ekskluzivna za vas? Pa, Porsche i RECARO su vas čuli i donose vam još jednu, RECARO x Porsche Gaming stolicu Pepita – Ltd, koja je još ekskluzivnija od njihove prve igračke stolice.

Upoznajte ultimativnu gaming stolicu dizajniranu za vrhunske performanse i sveobuhvatnu podršku leđima: RECARO x Porsche Gaming stolica, zajedničko stvaranje sa RECARO-om, nudi ekskluzivno limitirano izdanje RECARO Exo Platinum. Izrađena od premium materijala, ova gaming stolica prevazilazi svoju svrhu, postajući pravo dizajnersko remek-delo.

RECARO x Porsche Gaming Pepita

U srcu ovog dizajnerskog čuda je centralni deo sedišta, pažljivo izrađen od autentične tkanine Pepita houndstooth, kao i u automobilima poput 2022. Porsche 911 ‘Sally Special’ Car. Sa elegantnim crnim tkaninama koje krase bočne panele, naslon za glavu, sedišnu školjku i naslon, gaming stolica odiše vazduhom vremenske elegancije. Kao znak pripadnosti automobilskom nasleđu, prednji deo naslona za glavu sa ponosom nosi Porsche grb, dok poleđina ima prepoznatljivi RECARO logo.

Osim estetike, anatomski optimizovana sedišna školjka, sastavljena od visokokvalitetne pene i prozračnih materijala, garantuje ne samo vrhunsku udobnost, već i dosledno prijatno iskustvo sedenja, bez obzira na ambijentalnu temperaturu. Uključivanjem anti-submarining rampice za sedište i robustne podrške za donji deo leđa, obezbeđuje se opušten stav tela i efikasno olakšanje leđa, čak i tokom produženih sesija igranja ili rada kod kuće.

RECARO x Porsche Gaming Pepita

Sa svojim jedinstvenim 5D rukonaslonom i mnoštvom podešavanja, lako možete prilagoditi svoj položaj sedenja za maksimalnu udobnost. Visina stolice se može lako podešavati prema vašim preferencama, zahvaljujući velikoj prilagodljivosti. Naslon za leđa takođe može biti besprekorno prilagođen vašim tačnim zahtevima za sedenje putem jednostavnih kontrola za podešavanje koje se nalaze sa strane stolice.

Neke druge bitne stavke koje bi vas mogle interesovati uključuju maksimalno opterećenje od 150 kilograma, polimerom ojačane točkiće za sedište pogodne za sve podove, 5D rukonaslon sa aluminijumskom podrškom, naslon za glavu sa prolazima za kaiševe i vozi se na visokokvalitetnoj aluminijskoj bazi od lagane legure.

RECARO x Porsche Gaming Pepita

Izrađena u Nemačkoj i ograničena na samo 1.911 jedinica, svaka stolica je ukrašena posebnim brojem limitiranog izdanja na naslonu za glavu, čineći je retkim i istaknutim komadom. A cena? Skromnih 1790€.

Read More