Realme predstavio Note 50 telefon sa novim inovacijama

0
66
realme-predstavio-note-50-telefon-sa-novim-inovacijama

Summary

Kompanija Realme iz Kine je nedavno lansirala novi Note telefon koji će doneti niz inovacija ovoj kompaniji. Realme Note 50 je prvi telefon iz nove Note serije, a očekuje se da će do kraja ove godine biti predstavljena još dva […]

Realme predstavio Note 50 telefon sa novim inovacijama

Kompanija Realme iz Kine je nedavno lansirala novi Note telefon koji će doneti niz inovacija ovoj kompaniji. Realme Note 50 je prvi telefon iz nove Note serije, a očekuje se da će do kraja ove godine biti predstavljena još dva modela.

Realme Note 50 dolazi sa Unisoc T612 čipom i ima 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije. Sa softverske strane, telefon ima Realme UI T Edition baziran na Androidu 13.

Ekran telefona je IPS LCD dijagonale 6,74 inča sa HD+ rezolucijom. Brzina osvežavanja ekrana je 90 Hz, dok je maksimalna svetlina 560 nita. Prednja kamera se nalazi u izrezu u obliku kapljice i ima senzor od 5 MP.

Na zadnjoj strani telefona se nalaze dva senzora kamere i LED blic, postavljeni u obliku trokuta. Glavni senzor kamere ima 13 MP, dok mu se pridružuje QVGA pomoćni senzor. Gornji deo poklopca telefona sa kamerama je istaknut drugačijom bojom u odnosu na ostatak poklopca. Telefon takođe ima bateriju kapaciteta 5000 mAh sa podrškom za punjenje od 10 W.

Ostale karakteristike Realme Note 50 telefona uključuju IP54 sertifikat, 3.5 mm audio priključak za slušalice i otisak prsta skener smešten na desnoj bočnoj strani uređaja.

Telefon je dostupan u bojama Sky Blue i Midnight Black, a cena Realme Note 50 modela u Filipinima je oko 65 dolara. Informacije o globalnoj dostupnosti telefona još uvek nisu objavljene, ali se očekuje da će biti dostupan na više tržišta u narednim sedmicama.

Često postavljana pitanja (FAQ) o Realme Note 50 telefonu:

1. Koja je specifikacija Realme Note 50 telefona?

– Realme Note 50 ima Unisoc T612 čip, 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije. Koristi Realme UI T Edition baziran na Androidu 13.

2. Kakav je ekran telefona?

– Ekran telefona je IPS LCD dijagonale 6,74 inča sa HD+ rezolucijom. Brzina osvežavanja ekrana je 90 Hz, a maksimalna svetlina iznosi 560 nita.

3. Koje su kamere prisutne na telefonu?

– Telefon ima prednju kameru sa senzorom od 5 MP, smeštenu u izrezu u obliku kapljice. Na zadnjoj strani se nalaze dva senzora kamere – glavni senzor od 13 MP i QVGA pomoćni senzor. LED blic takođe je prisutan.

4. Kako je smešten otisak prsta skener na telefonu?

– Otisak prsta skener je smešten na desnoj bočnoj strani uređaja.

5. Kako se može puniti baterija telefona?

– Telefon ima bateriju kapaciteta 5000 mAh sa podrškom za punjenje od 10 W.

6. Da li telefon ima IP54 sertifikat?

– Da, Realme Note 50 telefon ima IP54 sertifikat.

7. Koje su boje dostupne za Realme Note 50 telefon?

– Telefon je dostupan u bojama Sky Blue i Midnight Black.

8. Kolika je cena Realme Note 50 modela u Filipinima?

– Cena Realme Note 50 modela u Filipinima iznosi oko 65 dolara.

9. Kada će telefon biti dostupan na globalnom tržištu?

– Informacije o globalnoj dostupnosti telefona još uvek nisu objavljene, ali se očekuje da će biti dostupan na više tržišta u narednim sedmicama.

Srodne veze:

realme.com – Zvanična stranica kompanije Realme.

Read More