Razer predstavio headset koji vam neće kvariti frizuru

Naslov ove vesti vam možda deluje komično, ali zaista, kada malo razmislite, faktor “frizure” je nekako uvek bio stavljen po strani prilikom dizajniranja kvalitetnih headset slušalica do sada, i malo ko je tome pridavao pažnju, uvek je fokus bio na generalnoj udobnosti i kvalitetu zvuka.

Svi znamo omržene linije sleplenje kose koje nam se stvaraju na kosi prilikom podužeg igranja sa slušalicama na glavi, i svi znamo koliko nas to nervira, pogotovo ako smo negde u javnosti ili moramo da idemo negde, a nemamo vremena da sredimo kosu.

Izgleda da je Razer prvi proizvođač periferija kome je palo na pamet da poentira na ovoj temi, pa su nam danas predstavili specijalni headset dizajniran pre svega sa fokusom na tome da vaša frizura ostane netaknuta. Ali to ujedno ne značni i da u paketu ne dobijamo vrhunski hardver, sa slušalicama i mikrofonom profesionalnog kvaliteta i sadrži sve ono što možete i da očekujete od jednih kvalitetnih modernih headsetova.

Proizvod je pre svega okrenut ka onima kojima sa jedne strane trebaju profesionalne slušalice i mikrofon, ali sa druge strane se bave strimovanjem ili pravljenjem video materijala, pa im treba da njihov headset bude što diskretniji.

Više o ovom modelu, koji se zove Razer Ifrit, možete pročitati na zvaničnoj stranici prizvoda, a ispod pogledajte urnebsenu reklamu sa kanadsko-japanskim rvačem Keni Omegom.

Original Article