Rayman se pridružuje ekipi u Mario + Rabbids: Sparks of Hope kao besplatni DLC

0
32

Dosta vremena je prošlo otkako smo poslednji put imali pred nama pravu Rayman video igru, sa istoimenim simpatičnim herojem i njegovim drugarima. Čini se kao da je Ubisoft potpuno zaboravio na ovog junaka i svoju maskotu, ali to nije slučaj.

Rayman dolazi kao besplatni DLC u Mario + Rabbids: Sparks of Hope ubrzo nako objavljivanja igre, što je zakazano za 20. oktobar ove godine.

Najavljen tokom Ubisoft Forward, Mario + Rabbids: Sparks of Hope će dobiti gomilu besplatnih DLC-a nakon lansiranja. Kako je otkrio kreativni direktor serije Dejvid Solijani, razvojni tim koji stoji iza Mario + Rabbids ima „toliko divljih ideja“ koje žele da istraže, a jedna od njih dovodi voljenog Ubisoft lika u taktičku igru.

Iako Solijani nije mogao da otkrije previše o predstojećem DLC-u, on nam je dao kratak pogled na treći, kada smo dobili veoma kratak trejler Rejmana koji stoji pored Maria i Rabbidsa. Prošlo je dosta vremena otkako smo videli klasičnog lika, a njegovo poslednje najveće pojavljivanje bilo je u Rayman Legends iz 2013. godine, tako da jedva čekamo da mu poželimo dobrodošlicu u Mario + Rabbids: Sparks of Hope sledećeg meseca. Pogledajte kratak pregled ispod!

Da li je ovo tračak nade(he-he) za fanove Rayman igara. Nadamo se da jeste i da ćemo uskoro zaigrati neki novi naslov iz serijala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Rayman se pridružuje ekipi u Mario + Rabbids: Sparks of Hope kao besplatni DLC appeared first on PLAY!.

Original Article