Ratchet & Clank je verovatno sledeća Playstation ekskluziva koja dolazi na PC

0
40
ratchet-&-clank-je-verovatno-sledeca-playstation-ekskluziva-koja-dolazi-na-pc

Otkako je Sony najavio da će podržati PC tržište sa svojim first-party igrama, videli smo da se veliki broj velikih naslova nalazi na platformi prilično dosledno. Sa The Last of Us Part 1 koji stiže na PC krajem meseca, fanovi počinju da se pitaju šta će uslediti nakon njega. Zahvaljujući novoj listi poslova, možda znamo.

Kao što su otkrili korisnici Reddita „Veloxz“, stručnjaci za portovanje na računare, Nixxes je nedavno objavio oglas za UI/UX inženjera koji traži od kandidata „Iskustvo u korišćenju koherentnog middlewarea“.

Za neupućene, pomenuti softver se odnosi na korisnički interfejs igre koji je napravio Coherent Labs. Odlaskom na njihovu veb stranicu možete videti igre koje koriste ovu tehnologiju. Od navedenih igara, samo jedna je Playstation first-party naslov – Ratchet & Clank: Rift Apart.

Pošto je Nixxes već radio na portu i Spider-Man i Milesa Morales igara, tim očigledno ima razumevanje tehnologija studija Insomniac Games po meri, pa ne bi bilo iznenađujuće da Ratchet & Clank bude sledeća velika PC igra kompanije Sony. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More