Rain On Your Parade

0
297

Dok je Rain On You Parade bio u beta verziji, Unbound Creations su bili zauzeti pobolјšanjem i vizuelnih elemenata i igranja, i sada sa punim izdanjem izgledaju kao da imaju tihi hit u rukama. Za igru o kiši, ne bi trebalo da čudi da je ovaj studio sa sedištem u Sijetlu, a kišni grad je konačno odredište u ovoj duhovitoj, nadrealnoj i šarmantnoj igri. I pod našim vođstvom Cloudy, imamo kartonskog heroja za kojeg nikada nismo znali da nam treba.

Igra vam olakšava zahtevom da kišite na sve „humane“ ili ugasite sve požare, jednostavni zadaci koji prikazuju jednostavno oduševlјenje kišne katastrofe da stvorite haos; kasnije, igra pojačava izazov složenijim kriterijumima, od izbegavanja vrlo mrzovolјnog sunca, do toga da uopšte nikoga ne natapate, izbegavanje samonavođene rakete, postizanja visokog rezultata, skuplјanja borovih šišarki i rešavanja sve zamršenijih zagonetki, i svi su dodati u vašu listu obaveza. S obzirom na to da je jedan od najzadovolјnijih aspekata nedostatak kazne za neuspeh, zajedno sa bez odlaganja, i često ponavlјani saveti da se „zabavite“, jasno je gde su prioriteti ove igre.

Rain On Your ParadePostoje kolekcionarski predmeti koji mogu da se gomilaju i kasnije opremiti, a predmeti stvoreni ili pronađeni prikazani su u Homely Abode, Cloudy-evoj bazi, ovde možete da promenite njihov izgled, počev od boje po vašem izboru, ponovo iscrtavajući to srećno lice do prilagođavanja Cloudy-a po vašoj želјi: šeširi, naočare i dodaci od gitare do motornih testera omogućavajući vam da kreirate baš vaš željeni izgled. Jedna od najbolјih i igrivih nagrada ovde je arkadna mašina koja sadrži arkadnu igru Doom-clone pod nazivom FPC! Horor nikada nije izgledao tako slatko.

Svakom junaku je potreban neprijatelј, a Cloudy-u je Doctor Dryspell, podli čovek koji mrzi kišu i govori samo u rimi. Horor. On takođe ima sklonosti ka zamršenim skrovištima, zabavama kraj bazena i laserskim raketama za praćenje. Srećno sa time. Pojavlјuju se s vremena na vreme, njegovi nivoi su često najizazovniji i zahtevaju vreme i strplјenje.

Rain On Your ParadeDa bi pomogli našem junaku u njegovoj potrazi, napredovanje će otklјučati dalјe sposobnosti. Thunder zadaje Cloudy-u udarac munje (Znamo. Nemojte previše razmišlјati o tome: vi kontrolišete kartonski oblak. Na žicama). Omogućavajući vam da otkopčate dugmad i izbacite kišobrane iz ruku lјudi i uplašite ih ispod pokrivača. Oh, i dignete u vazduh automobile. Sneg čini sve klizavo pod nogama i pretvara lјude u grudve snega, a onda napokon sa Tornado-om možete bukvalno da podignete oluju, skuplјajući lјude i predmete kako biste ih bacili gde god želite.

Unutar nekih zagonetki dobićete priliku da promenite haos, od bacanja kamenja na dinosauruse, do kišnog ulјa za širenje vatre, pa čak i otrova za ubijanje useva. Stvarno. Kvarenje rođendana tom detetu bilo je oduševlјenje.

Rain On Your ParadeKako bi postupku dali labavu priču, deda ispriča unuku priču pred spavanje i čini se da se zabavlјa izmišlјajući ovo dok ide dalјe. I sam Cloudy na njegovom putu susreće neke korisne lјude. Čini se da Friendly Neighbourhood Gramma objašnjava kako može da se izađe sa nivoa i da se nežno poziva na bolјa vremena na Internetu; Froggie tvrdi da je čuvena žaba iz druge igre i često se pojavlјuje sa dramatičnom pričom. Obojica će postavlјati bizarne, ali zabavne zahteve igrača – poput okuplјanja u kupovini ili zaustavlјanja autostopera koji ih lјube u osnovnoj igri odbrane kule.

Oduševili smo se što smo otkrili New Game+ nakon haosa koji smo stvorili. Imajući Thunder, Snow i Tornado za vašu upotrebu, nivoi imaju dodatne zahteve koje igrači moraju da završe. Stavili su novo okretanje na nivoe i iako nema novih predmeta za koje će posvećeni želeti da ispune ove, često zverske, nove zahteve. Pokušajte da natopite sve bez kiše ili jednostavnije igrajući protiv sata. Povremeno fiksna kamera može da bude iritantna u lociranju lјudi ili predmeta koji su oduvani sa ekrana, ali nikada nije zaustavila igru od toga da bude zabavna.

Rain On Your Parade pretvoriće vas u čudovište. Kikoćuće, šmrcavo, nacereno čudovište. Pustoš i haos koji može da stvori jednostavan kišni oblak jednostavno je i osetlјivo zadovolјstvo: bez obzira na jauke terora, upropastiti nečiji dan je fantastično, zabavna zabava. Usmeravanje oslobađajuće anarhije Katamari Damacy i šarmantnog humora Little Big Planet, Rain On Your Parade je osvežavajuće zabavan i izazovan.

Rain On Your Parade was last modified: 31 jula, 2021 by Nemanja Ristic

The post Rain On Your Parade appeared first on ITNetwork.

Original Article