Radnja Borderlands filma će se razlikovati od one iz igara

0
38

Nadolazeći Borderlands film neće blisko pratiti događaje koje smo prošli igrajući istoimeni serijal igara, već će imati priču za sebe.

Prema rečima Rendija Pičforda, šefa kompanije Gearbox i vlasnika prava na ovu franšizu, Borderlands film po događajima nije identičan igrama, ali će upečatljivi karakteri, tonalitet i stil ostati isti. Odluka da se ide ovim putem dolazi iz razloga što Gearbox film i igru posmatra kao 2 različita medijuma, tako da oni ne moraju biti vezani istim pravilima.

Ovim putem smo saznali i deo radnje koju će film pratiti. Lilith će se vratiti na rodnu Pandoru u potrazi za nestalom ćerkom Atlasa, jednog od najvećih moćnika u univerzumu, takozvani S.O.B. kojeg će igrati Edgar Ramirez. Kako bi pronašla devojčicu, Lilith će se udružiti sa Rolandom, Tinom, Kriegom, Tanisom i Claptrapom kako bi se izborili sa brojnim vanzemaljcima i banditima.

Borderlands film oko sebe okuplja kvalitetnu glumačku postavku, sa Kejt Blačet, Kevinom Hartom, i Džek Blekom koji će igrati Claptrapa.

O napretku produkcije i kada će se film izaći nema detalja, ali za sada znamo da se Borderlands za bioskopska platna snima u našem komšiluku.

The post Radnja Borderlands filma će se razlikovati od one iz igara appeared first on PLAY!.

Original Article