Radi se na Streets of Rage filmu

0
21

Tokom proteklih nekoliko godina, videli smo porast popularnosti filmova i TV serija zasnovanih na video igrama. Najnovija franšiza koja će dobiti filmsku adaptaciju je Streets of Rage – sa Lionsgate-om koji vodi njenu distribuciju.

Kako prenosi Deadline, Lionsgate je stekao prava za produkciju filma zasnovanog na popularnoj SEGA tabačini Streets of Rage. Film će napisati i producirati pisac filmova John Wick, Derek Kolstad, dok će ga nadgledati čelnici izdavačke kuće SEGA, Shuji Utsumi i Toru Nakahara.

Toru Nakahara je bio producent veoma uspešnih filmova Sonic the Hedgehog, a u razgovoru o ovoj najnovijoj saradnji rekao je „Lionsgate je jedan od najdinamičnijih studija u industriji zabave danas. Radujemo se saradnji sa njima, Derekom i našim vrhunskim producentima kako bismo oživeli ovaj ubedljivi serijal.”

Iako će verovatno proći dosta vremena pre nego što budemo videli više informacija o ovom filmu, čini se da fanovi pažljivo rukuju Streets of Rage franšizom. Nadamo se da će se ovo pokazati u konačnom proizvodu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Radi se na Streets of Rage filmu appeared first on PLAY!.

Original Article