Radi se na novoj Mafia igri

0
28

Mafia franšiza je imala uspone i padove od svog debitantskog naslova pre 20 godina. Imajući to u vidu, franšiza u vlasništvu 2K trenutno ima dobru reputaciju zahvaljujući objavljivanju rimejkova/remastera Mafia I i II 2020. Međutim, sa skoro 6 godina od Mafia III, fanovi žude za nastavkom – nastavak koji je sada i zvanično najavljen.

Objavljujući na Twitteru, izdavač 2K je otkrio da je „počeo rad na potpuno novom Mafia projektu. Pre nego što zaronimo u budućnost, molimo vas da nam se pridružite na putu sećanja kroz 20-godišnju istoriju mafije.”

Pored toga, tim je objavio intervju za developere na svom blogu, gde su neki od dugogodišnjih radnika studija Hangar 13 razgovarali o decenijama dugoj istoriji franšize, odgovarajući na pitanja poput „Kakav je osećaj videti da serija gradi tako posvećeni, globalni fandom godinama od lansiranja originalne igre? Koja ažuriranja u Mafia: Definitive Edition su vam najviše uticala?“ i možda najuzbudljivije, „možete li nam reći nešto o tome šta je sledeće za mafijašku franšizu?“ na šta je generalni direktor Hangara 13 Roman Hladik rekao:

„Srećan sam što mogu potvrditi da smo započeli rad na potpuno novom mafijaškom projektu! Iako je do toga još nekoliko godina i trenutno ne možemo da podelimo ništa više, zaista smo uzbuđeni što ćemo nastaviti da radimo na ovoj voljenoj franšizi i da zabavimo naše igrače novim pričama.”

Iako do toga može biti još nekoliko godina, ipak je uzbudljivo videti kako mafijaška franšiza nastavlja da se razvija, posebno nakon manje od zvezdanog prijema Mafije III. Nadamo se da će prethodni povratak tima u Mafiju I i II pomoći da se franšiza vrati korenima za ovaj predstojeći nastavak. Kompletan intervju možete pronaći OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Radi se na novoj Mafia igri appeared first on PLAY!.

Original Article