Quantic Dream, studio iza Heavy Rain, radi na novoj Star Wars akcionoj igri

77

Otkako Electronic Arts ne drži ekskluzivnu licencu za razvoj Star Wars igara, prava na izradu ovih igara otišla su raznim developerima, a iskreno još uvek nije potpuno poznato kojim, barem ne zvanično.

Prema najnovijim glasinama koje cirkulišu po internetu na nekoj od novih igara radi i studio Quantic Dream. Za neupućene, ovaj studio je poznat po narativnim avanturama koje pred igrače nose teške moralne dileme. Najpoznatiji njihov naslov jeste Heavy Rain, kao i PS4 ekskluziva(kasnije objavljena za PC) – Detroit: Become Human.

Prema francuskom jutjuberu Gautozu, Dejvid Kejdž je sklopio ugovor sa Diznijem za rad na Star Wars naslovu. Pored jutjubera, glasine o ovom partnerstvu izneo je i Tom Henderson, kredibilni leaker u gejming industriji.

Igra je navodno u razvoju već više od 18 meseci, pa je ujedno otkriveno da će ona imati fokus na akciji i istraživanju, daleko veći od ranijih igara studija Quantic Dream.
Takođe, navodi se da bi ovaj naslov mogao imati otvoreni svet i multiplejer elemente.

Naravno, kao što je obično slučaj sa glasinama, moramo sačekati na zvaničnu potvrdu developera ili izdavača. Obzirom da se na igri radi već godinu i po, moguće je da je najava bliže nego što možemo zamisliti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Quantic Dream, studio iza Heavy Rain, radi na novoj Star Wars akcionoj igri appeared first on PLAY!.

Original Article