Quantic Dream, studio iza Heavy Rain, radi na novoj Star Wars akcionoj igri

0
166

Otkako Electronic Arts ne drži ekskluzivnu licencu za razvoj Star Wars igara, prava na izradu ovih igara otišla su raznim developerima, a iskreno još uvek nije potpuno poznato kojim, barem ne zvanično.

Prema najnovijim glasinama koje cirkulišu po internetu na nekoj od novih igara radi i studio Quantic Dream. Za neupućene, ovaj studio je poznat po narativnim avanturama koje pred igrače nose teške moralne dileme. Najpoznatiji njihov naslov jeste Heavy Rain, kao i PS4 ekskluziva(kasnije objavljena za PC) – Detroit: Become Human.

Prema francuskom jutjuberu Gautozu, Dejvid Kejdž je sklopio ugovor sa Diznijem za rad na Star Wars naslovu. Pored jutjubera, glasine o ovom partnerstvu izneo je i Tom Henderson, kredibilni leaker u gejming industriji.

Igra je navodno u razvoju već više od 18 meseci, pa je ujedno otkriveno da će ona imati fokus na akciji i istraživanju, daleko veći od ranijih igara studija Quantic Dream.
Takođe, navodi se da bi ovaj naslov mogao imati otvoreni svet i multiplejer elemente.

Naravno, kao što je obično slučaj sa glasinama, moramo sačekati na zvaničnu potvrdu developera ili izdavača. Obzirom da se na igri radi već godinu i po, moguće je da je najava bliže nego što možemo zamisliti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Quantic Dream, studio iza Heavy Rain, radi na novoj Star Wars akcionoj igri appeared first on PLAY!.

Original Article