Quake 2 Remastered dostupan na svim platformama

0
81
quake-2-remastered-dostupan-na-svim-platformama

Pre oko 2 godine, Bethesda nas je sve iznenadila najavom Quake Remastered na QuakeConu, uključujući nekoliko novih mapa koje je kreirao tim iz Machine Games. Na ovogodišnjem QuakeCon događaju, Bethesda je ponovila isto, lansirajući Quake 2 Remastered za sve platforme.

Quake 2 Remastered je sada dostupan za PC, Xbox, PlayStation i Switch. Igra je takođe dostupna pretplatnicima Xbox Game Pass servisa, iako je cena ulaska razumna, ispod 10 dolara. Igra uključuje i međuplatformski multiplayer kao i split-screen modove za do osam igrača.

Nova verzija Quake 2 uključuje osnovnu igru, kao i njena dva proširenja, koja dodaju dodatnih 33 nivoa kampanje u igru i 21 dodatnu multiplayer mapu. Grafički, to je još uvek klasični old-school šuter, a neverovatni path-tracing efekti viđeni u Quake 2 RTX nisu prisutni u ovoj verziji. Međutim, ako posedujete Quake 2 na Steamu, možete igrati sav sadržaj kroz Quake 2 RTX ako želite da pojačate te efekte osvetljenja.

Na PC strani, možete preuzeti Quake 2 sa Steam, GOG, Epic Games Store ili direktno sa Microsoft Store. Za Xbox i PlayStation možete preuzeti igru digitalno sa odgovarajuće prodavnice svake konzole. Na Switch-u imate dve opcije – preuzmite igru digitalno sa eShop-a ili možete preuzeti fizičku kopiju igre – iako se fizičke verzije prave samo u ograničenom tiražu i neće biti isporučene do septembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More