Px8 neverovatan zvuk ima svoju cenu

0
64
px8-neverovatan-zvuk-ima-svoju-cenu

Bowers & Wilkins je napravio Px8 slušalice audiofilskog kvaliteta koje imaju neverovatan zvuk  i zaslužuju mesto u vrhu. Sa izvanrednim rezolucijom, kontrolisanim basom i srednjim tonovima koji su impresivni, postavljaju visoku lestvicu.

Dizajn i završna obrada su u skladu sa cenom. Jedina sitnica je da se ne mogu presaviti, što može predstavljati određene praktične izazove, ali to je mala cena za takvu eleganciju.

Ove slušalice preko uha su snaga koju treba uzeti u obzir u svetu audio uređaja. Mogu se pohvaliti vrhunskim zanatskim radom, sa raskošnim obloženim nappa kožnim trakom za glavu i ušnim školjkama i pružaju odgovarajuće bogat zvučni performans.

Lifestyle

Px8
Bowers & Wilkins Px8

Veliki deo njihove jasnoće može se pripisati specijalno dizajniranim 40mm uređajima sa karbonskim konusima, koje su inspirisane Bowers & Wilkins referentnim zvučnicima vrhunskog kvaliteta. Oni pružaju kontrolisan, precizan bas, odličnu vokalnu tonalnost i pravi riznicu detalja visokih tonova.

Proprietary digitalna obrada signala obezbeđuje 24-bitni zvuk visoke rezolucije koji podržava usluge strimovanja.

Sa nappa kožnom trakom za glavu i jastučićima za uši, kao i hromiranim detaljima, izgledaju izuzetno luksuzno. Pristaju dobro i udobno, a jastučići za uši su mekani i privlačni.

Tech

Px8
Bowers & Wilkins Px8

Glavna funkcija je aktivno uklanjanje buke i poseduje opciju prolaska zvuka iz okoline. Postoji i senzor koji otkriva da li su slušalice na glavi, a Bluetooth kompatibilnost je dobra sa podrškom za aptX, aptX Adaptive, aptXHD visoku rezoluciju, SBC i AAC (ali ne i LDAC).

Sa baterijom nećete imati problema, jer ove slušalice imaju izdašnih 30 sati autonomije uz uključeno aktivno uklanjanje buke. Ako ste u žurbi i trebate brzo dopuniti bateriju, tada će vam 15 minuta punjenja obezbediti zavidnih sedam sati reprodukcije.

Podešavanje slušalica je moguće putem B&W Music aplikacije, gde možete podesiti ekvilajzer ili konfigurisati željeni nivo uklanjanja buke. Takođe, možete direktno povezivati ovu aplikaciju sa servisima za strimovanje muzike, uključujući Deezer, Qobuz i TIDAL.

Bowers & Wilkins Px8 – ZVUK

Px8
Bowers & Wilkins Px8

Ove slušalice vole da se sviraju glasno, zvučeći sve dinamičnije kako pojačavate jačinu zvuka. Srce i duša slušalica obezbeđuju posebno dizajnirani 40mm uređaji sa karbonskim konusima, inspirisani Bowers & Wilkins referentnim zvučnicima. Oni predstavljaju veliku nadogradnju u odnosu na papirne konuse koje koriste slične slušalice Px7.

Inženjeri su kosim uglovima postavili ove karbonske uređaje kako bi se osigurala konstantna udaljenost od uha do svake tačke na površini svakog drajvera. Prednosti tog dizajna mogu se čuti u veličini zvučnih scena koje stvaraju.

Da li ove slušalice uspevaju da se snađu kada stvari postanu komplikovane? Naravno! Bas performanse se smatraju u pozitivnom smislu. Slušalice mogu dosegnuti duboke tonove, ali ne zvuče tromo.

Uklanjanje buke je odlično; efikasno zatvara vrata buke iz okoline. Slušalice koriste šest mikrofona, od kojih dva reaguju na ambijentalnu buku dok dva mere izlaz svakog drajvera. Poslednji par mikrofona je zadužen za čistu reprodukciju glasa.

Za one koji žele da podešavaju zvuk, aplikacija pruža opcije za kontrolu okoline i smanjenje buke pri prolazu kroz slušalice. Takođe možete brzo podešavati pragove kvaliteta za strimovanje podataka i Wi-Fi, ili ručno izmeniti nivoe visokih i niskih tonova.

Read More