PvE misije za Overwatch 2 bi takođe mogle biti otkazane

0
58
pve-misije-za-overwatch-2-bi-takodje-mogle-biti-otkazane

Overwatch 2 nije imao najbolju putanju od svog lansiranja, sa besplatnom igrom koja je tokom vremena izgubila mnoge od svojih obećanih funkcija. Nakon prošlogodišnje najave da je jedna od glavnih prodajnih tačaka igre – njena PvE kampanja – otkazana, sada se navodno i njena zamena nalazi na stolu za otkazivanje.

U maju prošle godine, Blizzard je najavio da njihov dugo obećani PvE režim kampanje za Overwatch 2 neće izaći. Iako je to razočaravajuće, tim je pokušao da umiri zabrinutosti najavljivanjem zamene u obliku PvE story misija.

Prvi set ovih misija je pušten u avgustu prošle godine i od tada nismo dobili ništa više. Prema Kotaku, ove misije bi sada takođe mogle biti na ivici otkazivanja, sa bivšim Blizzard developerima koji su rekli za publikaciju:

“Imali ste dizajnere, developere, umetnike, QA, sve discipline, u timu koji su stalno davali predloge i ideje za poboljšanje, ili su pokušavali da urade najbolje što su mogli. Ali sve je to ili odbijeno od strane nekoliko čuvara kapije ili jednostavno ‘nije bilo poente, nije bilo vremena.’”

Nastavili su, “Na gotovo svakom sastanku tima bilo je pitanja o ‘šta ćemo raditi ako ne uspe? Ne osećam se sigurno da će se dobro izvesti. Šta ćemo raditi povodom razočaranih igrača?’ Odgovoreno je ili ‘ne brinite o tome. Biće u redu. Imamo toliko poverenja u to. Verujte nam.’”

Intervju daje sve veći pesimizam prema ideji da PvE ikada postane prava i priznata stvarnost za Overwatch 2. Nadamo se da to neće biti slučaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More