Pucačina GTFO naredne nedelje stiže na Steam

0
1

Nekoliko godina nakon premijerne najave, co-op pucačina zanimljivog naziva – GTFO – konačno dolazi na Steam Early Access, čime postaje dostupna svim igračima.

Studio 10 Chambers Collective je nedavno objavio kako je priveo kraju period testiranjima iza zatvorenih vrata, stoga će GTFO postati dostupan putem ranog pristupa od 9. decembra.

Developeri će nastaviti sa aktivnim razvojem kroz dodavanje ispravki i noviteta, kao što su mape, neprijatelji, nove mehanike i više izazova kroz napredovanje.

Za slučaj da se zaboravili o čemu se radi u ovoj igri, reč je o hororu u kojem do 4 igrača istražuje podzemne grobnice u potrazi za blagom koje čuvaju razna stvorenja.

Cilj u svakom meču je opremiti se što bolje, isplanirati put do objektiva i povratak nazad i, naravno, preživeti sve to. Igra traži dosta taktiziranja, jer će svaka greška skupo koštati igrače.

Pored intrigantnog naziva, ono što je mnoge zainteresovalo je izuzetno mračna i zastrašujuća atmosfera sa intenzivnim borbama u trejlerima, a nadamo se da će tako biti i u igri.

The post Pucačina GTFO naredne nedelje stiže na Steam appeared first on PLAY!.

Original Article