PUBG možda postane besplatan za igru

0
337

Poznati insajder, PlayerIGN, koji se bavi novostima vezanim za PUBG, je objavio na socijalnim medijima da bi igra mogla da postane besplatna ukoliko developeri budu zadovoljni rezultatima besplatnog perioda koji dolazi sledećeg meseca. Kreatori igre su još 2019. godine želeli da betl rojal postane besplatan za igranje, međutim nisu dobili povratne informacije od igrača koje bi opravdale ovakav potez.

Dve godine kasnije, PUBG Corp želi da još jednom testira ovu ideju. Još nije sigurno da li će besplatni period doći u avgustu, ali bi igri definitivno dobro došlo da poveća populaciju i produži životni vek ovog betl rojala. Kreatori su ne tako davno izbacili besplatnu verziju igre pod nazivom PUBG Lite, koja je bila specijalno napravljena za korisnike sa slabijim kompjuterima. Pandemija je ipak maksimalno otežala ovaj projekat, i u maju je igra ugašena.

Sledećeg meseca saznaćemo šta tačno planiraju kreatori PUBG-a, a početkom meseca u igru je ubačena nova kolosalna maps Taego, koja ima ukupnu površinu od osam kvadratnih kilometara.

Leak:
PUBG wants to go free-to-play.
They’re going to track player responses in a F2P week that’s happening next month.
Keep in mind, PUBG originally wanted to go F2P in 2019; but didn’t get the player response they wanted att from 2019’s F2P test.

— PlayerIGN (@PlayerIGN) July 24, 2021

The post PUBG možda postane besplatan za igru appeared first on PLAY!.

Original Article