PS5 Slim će navodno biti samo 5cm kraći

0
85
ps5-slim-ce-navodno-biti-samo-5cm-kraci

Sa PlayStation 5 koji je već u svojoj 3. godini na tržištu, počele su da se pojavljuju glasine i curenja informacija da je u izradi “PS5 Slim”. Čak je i sam Microsoft govorio o njegovom postojanju tokom FTC saslušanja. Iako još nije zvanično najavljen, pojavilo se nekoliko detalja o tome koliko će “slim” biti ova nova iteracija konzole.

Kako je izvestio PlayStation developer i reverse engineer BwE, curenje informacija se obratilo Twitter-u da ponudi neke informacije o neobjavljenoj reviziji konzole, rekavši “Serija 2000 PS5 ‘Slim’ izgleda malo glupo.”

Ulazeći u detalje o konstrukciji i dizajnu ovog novog modela, BwE je nastavio: “Rekao bih da je oko 5cm ili tako kraći, ne mnogo tanji. Čudna krivina u sredini sa manjim otvorima. BD pogon je manje zakrivljen pa izgleda čudno. Ima dva ružna crna proreza sa svake strane kućišta. Dvostruki USB-C na prednjoj strani. Glupa reljefna [PlayStation Sacred Symbols] na zadnjoj strani.”

Svi ovi detalji dolaze iz videa konzole za koji BwE tvrdi da su došli do njega. Sam BwE napominje da bi ova konzola mogla biti prototip, pa bi trebalo uzeti sa rezervom.

Dizajn PlayStation 5 je uvek delio fanove, a izgleda da Slim neće biti drugačiji. Moramo sačekati dok Sony sam ne najavi ovu novu varijantu pre nego što skočimo na zaključke, ali izgleda sigurno reći da će PS5 Slim i dalje biti prilično velika konzola.

The 2000 series PS5 “Slim” looks a little bit shit.

— BwE (@BwE_Dev) August 9, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More