PS5 ekskluziva Pathless konačno dostupna za Switch i Xbox

0
50
ps5-ekskluziva-pathless-konacno-dostupna-za-switch-i-xbox

FOTO: Annapurna Interactive

Jedan od najuzbudljivijih naslova objavljenih uz Playtation 5 u novembru 2020. bio je The Pathless – naslov otvorenog sveta zasnovan na momentumu u kojem preuzimate ulogu „majstora streličarstva koji putuje na mistično ostrvo da odagna kletvu tame koja obuzima svet”. Nakon što je proveo više od 2 godine na platformi, The Pathless konačno dolazi i na Xbox i na Nintendo Switch.

Objavljujući na Twitteru, Annapurna Interactive – izdavač igre – rekao je „The Pathless iz @GiantSquidology dolazi na Nintendo Switch i Xbox 2. februara.“

Za neupućene, The Pathless je razvio isti tim koji stoji iza čuvenog ostvarenja ABZU i predstavlja njihovu najveću igru do sada, nudeći naslov otvorenog sveta koji je sam po sebi zabavan za kretanje zahvaljujući dizajnu nivoa igre, mehanici i vizuelnim elementima – sve što funkcioniše u tandemu da napravi igru vrednu igranja.

Iako je bio PS5 ekskluziva, The Pathless je veoma skalabilan naslov – već je dostupan za mobilne uređaje preko Apple Arcade. Kao takav, nadamo se da će Switch port izgledati i raditi dobro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More