PS5 ekskluziva Helldivers 2 navodno izlazi u oktobru

0
65
ps5-ekskluziva-helldivers-2-navodno-izlazi-u-oktobru

Tokom PlayStation Showcase ovog leta, Sony je najavio niz ekskluziva za PlayStation. Jedna od najiznenađujućih bila je Helldivers II – nastavak top-down pucačine iz 2015. godine za PS3/Vita. Sada u obliku 3rd-person co-op pucačine, izgleda da je datum izlaska nadolazećeg naslova procureo.

Kako je izvestio Tom Henderson putem InsiderGaming, kao deo interne Sonijeve misije partnerstva, navodno je slučajno otkriveno da će nadolazeća satirična 3rd-person co-op pucačina biti objavljena u oktobru – iako nije pomenut tačan datum.

Pre samo nekoliko dana, Helldivers II se pojavio na ESRB odboru za ocenjivanje sa ocenom ‘M’, što sugeriše da se igra približava izlasku. S obzirom da Helldivers II objavljuje sam Sony, igra će verovatno izaći u prvoj polovini oktobra kako ne bi došlo do sukoba sa Sonijevim drugim oktobarskim izdanjem – Marvel’s Spider-Man 2 (koji izlazi 20-og).

Oktobar izgleda kao prepun mesec za igre, sa pomenutim Spider-Man 2 koji će biti objavljen tada, zajedno sa Super Mario Bros. Wonder, Alan Wake II, Assassin’s Creed Mirage, Forza Motorsport, Lords of the Fallen i Detective Pikachu Returns – da navedemo samo neke. Nadamo se da Helldivers II neće biti zaboravljen u gomili.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More