PS5 dobija sniženje uskoro

0
60
ps5-dobija-snizenje-uskoro

Iako su nestašice zaliha donekle otežale prodajni potencijal PS5, konzola je ipak prodala puno jedinica od lansiranja 2020. godine i ove godine se snabdevanje znatno poboljšalo. Međutim, možemo videti da se zalihe ponovo rasprodaju kasnije ove godine, jer Sony navodno planira sniženje cene za konzolu.

Prema Billbil-Kunu, koji redovno otkriva najnovije besplatne igre za pretplatnike PS+ pre zvanične najave, Sony planira zvanično sniženje cene PS5 , Velikoj Britaniji i nekoliko evropskih zemalja. Sniženje cene bi iznosilo oko 75 funti, čime bi cena pala na oko 400 funti. Kombinujte sniženje cene sa predstojećim izlaskom Spider-Man 2 i sigurno ćete videti porast prodaje.

Sniženje cene će biti dostupno kod prodavaca kao što je Amazon, kao i u fizičkim prodavnicama kao što je Game. Sony će takođe ponuditi sniženu cenu za narudžbe putem PlayStation Direct-a. Sniženje cene će biti privremeno, ali bi trebalo da vidimo povremeno vraćanje prodaje. Na primer, verovatno ćemo videti neke pristojne ponude za PS5 Black Friday i Božić ove godine, dok u prethodnim godinama nije bilo dovoljno zaliha da bi se pokrenule promotivne kampanje poput te.

Tačno kada će ovo sniženje cene stupiti na snagu još uvek nije poznato, ali bi trebalo da bude u narednih nekoliko nedelja. Takođe bismo mogli videti i neke snižene ponude paketa tokom ovog vremenskog perioda, pa budite na oprezu za ponude koje uključuju dodatne igre i kontrolere.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More