PS Vita se vraća? Sony navodno radi na novoj konzoli koja nije PS5 Pro

0
74
ps-vita-se-vraca?-sony-navodno-radi-na-novoj-konzoli-koja-nije-ps5-pro

Već neko vreme kolaju glasine da Soni radi na poboljšanoj Playstation 5 konzoli, i iako je to možda slučaj, jedan insajder iz industrije je sada otkrio da proizvođač konzola takođe radi na novom hardveru koji nije PS5 Pro – navodivši neke od nas da će se PS Vita možda vratiti.

Kao deo nedavnog prenosa uživo, insajder iz industrije Tom Henderson govorio je o brojnim temama od Playstation 5 Pro do otkazivanja E3 i više. Možda je najzanimljivije otkriće u diskusiji vezano oko novog i predstojećeg Playstation hardvera, a Henderson je izjavio:

“Postoji i još jedan deo Sony hardvera koji će biti objavljen pre Pro-a o kome ću verovatno pričati vrlo brzo“, dodajući da “od Sonija dolazi više hardvera nego što je trenutno poznato“.

Henderson je zatim dalje razradio preko Twittera rekavši „Za one koji pitaju, novi Sony hardver na koji sam aludirao u jučerašnjem strimu još uvek nije objavljen“. Za kontekst, sam Henderson je u prošlosti izveštavao o brojnim nadolazećim komadima hardvera uključujući PS5 Pro; Playstation 5 sa ​​uklonjivim disk drajvom; Playstation slušalice i nova linija Playstation headseta – što znači da ovaj novi hardver nije ništa od ovoga.

Biće zanimljivo videti šta će ovaj novi hardver na kraju biti, ali s obzirom da je Henderson izjavio da će biti objavljen pre PS5 Pro o kome se dugo priča, nadamo se da če se to odigrati početkom leta, za kada je planiran Playstation Showcase.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More