PS Plus pretplatnici dobijaju tri PS5 igre u julu

0
77
ps-plus-pretplatnici-dobijaju-tri-ps5-igre-u-julu

Neposredno pre Sonijeve zvanične najave, procurele su igre PS+ Essential paketa za sledeći mesec. U julu, pretplatnici PS+ će moći da preuzmu tri PS5 naslova, uključujući Alan Wake Remastered, baš na vreme za dugo očekivani nastavak koji će biti objavljen kasnije ove godine.

Mnogi igrači su verovatno čuli za billbil-kun-a, koji redovno otkriva nadolazeće besplatne igre za usluge poput PlayStation+. U svom najnovijem postu, potvrđeno je da će pretplatnici PS+ dobiti pristup Call of Duty: Black Ops Cold War, Alan Wake Remastered i Endling: Extinction is Forever.

Call of Duty: Black Ops Cold War je najnovija igra u franšizi od Treyarcha. Uključena verzija je cross-gen paket, tako da ćete dobiti pristup i PS4 i PS5 verzijama.

Alan Wake Remastered je lansiran krajem 2021. godine i po prvi put se pojavio na PlayStation konzolama. Originalno izdanje je bilo ekskluzivno za Xbox, ali je Remedy od tada prešao na razvoj igara za više platformi. Alan Wake Remastered je vredan igranja sada ako planirate da kupite Alan Wake 2 kasnije ove godine.

Na kraju, Endling je indie igra koja obećava avanturu preživljavanja gde igrači moraju istraživati opustošena okruženja i izbegavati da postanu plen. Igra ima izuzetno pozitivne kritike na Steam-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More