Prvi trejler za MLB The Show 19

Napokon imamo neke snimke igranja MLB The Show 19 za detaljnije razgledanje, zahvalјujući objavlјivanju prvog punog trailer-a za najnoviju Sony-jevu simulaciju bejzbol franšize.

Članovi Baseball Hall of Fame su u trejleru, uklјučujući MLB The Show 17 atletičara sa naslovne strane Ken Griffey Jr.-a, Tony Gwynn-a i Christy Mathewson-a, od kojih je drugi novi u kolekciji „legendi“. Pretpostavljamo da će oni igrati ulogu u jednom od novih načina igre MLB 19, Moments – trejler se završava klipom Willie Mays-a, ponovnim kreiranjem njegovog legendarnog hvatanja 1954 u World Series.

Drugi novi režim u MLB 19 se zove ’Mart do Oktobra’. To zvuči kao da bi to moglo biti rebrendiranje starog Sezonskog režima, koji je developer Sony San Diego uklonio na prošlogodišnjem MLB Show-u 18. (Redovna sezona bejzbola traje od kraja marta do septembra, a nakon toga igra se u postsezoni u oktobru.) Ekran u trejleru pokazuje da je 30 MLB klubova podelјeno na četiri nivoa („favoriti“, „kandidati“, „underdogs“ i „longshots“), sa igračima koji moraju da izaberu određeni tim i nivo težine na sledećim ekranima.


Čini se da način rada Franšize će dobijati mnogo više lјubavi u MLB 19 – mogućnost pregovaranja o produženju ugovora je jedini dodatak koji Sony San Diego objavio u rasporedu svojih nadolazećih informacija. Međutim, trejler sugeriše da su dalјnje promene na putu za Road to the Show, način koji je studio preradio prošle godine. Na samom početku, video sadrži snimke barem jednog novog interijera okruženja (spavaće sobe) i novu minigame za trening (podizanje tegova). Stablo veština sa četiri grane osobina ličnosti bi takođe predstavlјalo novi element RTTS iskustva. Konačno, čini se da je Sony San Diego ispravio način na koji izazovi u igri funkcionišu u modu.

Očigledne promene prikazane u snimcima igranja su suptilnije. Prelazne animacije od oznaka do bacanja bi trebale biti manje od glavobolјe da bi se igrala odbrana, i uvek je dobra stvar za igrače da pokažu više emocija, kao što je to način na koji Anthony Rizzo udara svojom palicom o tlo u frustraciji nakon što je udario pop-up.

MLB The Show 19 je planiran za objavljivanje 26. marta na PlayStation 4. Za više detalјa, gledajte raspored Twitch streama kompanije Sony San Diego.

Prvi trejler za MLB The Show 19 was last modified: februar 19th, 2019 by ITN Team

The post Prvi trejler za MLB The Show 19 appeared first on ITNetwork.

Original Article