Prvi tizer za Far Cry 6 otkriva glavnog antagonistu

Raznorazno curenje informacija nije strano kompaniji Ubisoft koja se uveliko priprema za predstojeći digitalni događaj u zamenu za otkazani E3.

Naslove koje očekujemo na Ubisoft Forward prezentaciji smo već videli ranije, a sada je ovaj izdavač izdao i prvi tizer za jednu koja tek treba biti otkrivena. To je naravno Far Cry 6, za koji je izdat kratki ali upečatljivi tizer u kojem vidimo glavnog antagonistu igre u tropskom okruženju, što znači da se serijal vraća korenima.

Glavni antagonista je glumac iz serije Breaking Bad, Djankarlo Espozito, koji u igri nosi naziv Kastiljo. Zahvaljujući dodatno procurelom opisu igre na Playstation prodavnici, saznajemo da je Kastiljo nemilosrdni diktator koji pokušava da povrati stari sjaj tropskom ostrvu na kojem se odigrava radnja.

Procurele informacije takođe otkrivaju i datum izlaska igre, što je 18. februar 2021. godine za PS4 i PS5 konzole, s tim što je moguća besplatna nadogradnja na novu generaciju, a datum izlaska verovatno važi i za ostale platforme.

Opet ništa od iznenađenja povodom najave nove Ubisoft igre, ali eto, barem znamo zašto ćemo gledati Ubisoft Forward u nedelju uveče u 21h.

Anton would not be pleased. See you on Sunday at #UbiForward. pic.twitter.com/HieToJzDxp

— Far Cry (@FarCrygame) July 10, 2020

The post Prvi tizer za Far Cry 6 otkriva glavnog antagonistu appeared first on PLAY!.

Original Article