Prvi i poslednji DLC za Forspoken izlazi u maju

0
61
prvi-i-poslednji-dlc-za-forspoken-izlazi-u-maju

Iako je Square Enix već najavio planove za zatvaranje Luminous Productions i preraspoređivanje zaposlenih u druge interne studije pod okriljem izdavača, rad na Forspokenu još nije završen. Prvo je na putu DLC sa pričom, koji sada ima datum izlaska u maju.

Forspokenov DLC „In Tanta We Trust“ je najavljen pre lansiranja i proširiće priču. DLC će biti “prequel” glavne igre, koji će se odvijati 25 godina pre događaja u glavnoj igri i dopuniti neke od pomenutih događaja. Konkretno, igrači će biti vraćeni u Purge of the Rheddig, bitku koja je „opustošila Atiju i na kraju dovela Tantas matrijarhe do ludila“.

DLC će biti objavljen 26. maja i mogao bi da bude poslednji deo sadržaja koji smo ikada videli za Forspoken. Iako je Square Enix polagao velike nade u ovu novu franšizu, igra je naišla na slab prijem kod kritičara i nije ispunila očekivanja u prodaji.

Nakon grubog lansiranja, Square Enix je najavio planove da „raspusti“ Luminous Productions. Kada se ovaj DLC objavi, studio će biti zatvoren zauvek i zaposleni će biti raspoređeni na druge projekte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More