Prve Xbox igre pristižu na GeForce Now

0
45
prve-xbox-igre-pristizu-na-geforce-now

Pre nekoliko meseci, Microsoft i Nvidia su postigli dogovor da dovedu first-party Xbox igre na GeForce Now streaming servis. Sada konačno počinjemo da vidimo početak tog dogovora, počevši od Gears 5, sa još više igara koje dolaze sledeće nedelje.

Nvidia će u narednim nedeljama doneti podršku za više Xbox PC naslova na GeForce Now, sa planovima da sledeće nedelje dovede Deathloop, Grounded i Pentiment.

Evo igara koje se pridružuju GeForce Now ove nedelje:

  • Tin Hearts (Novo izdanje na Steam-u, 16. maja)
  • The Outlast Trials (Novo izdanje na Steam-u, 18. maja)
  • Gears 5 (Steam)

GeForce Now je dostupan u nekoliko različitih varijanti. Registracija naloga je besplatna i omogućava korisnicima da strimuju na gotovo bilo koji uređaj, sa nekim ograničenjima, kao što su ograničenje na rezoluciju 1080p i potencijalno suočavanje sa redovima za čekanje pristupanju “oblaku”. Premium nivo nudi pristup RTX grafici i imaćete prioritetni pristup serverima kako biste preskočili red.

Trenutno je GFN Premium nivo na rasprodaji, sa popustom od 40 posto do 21. maja. Pored toga, postoji i članstvo RTX 4080 nivoa, koje omogućava pristup RTX 4080 pokretanim serverima i svim opcijama kvaliteta koje GeForce Now ima da ponudi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More