Proverite svoje računare pre 2.0 nadogranje za Cyberpunk 2077 i Phantom Liberty ažuriranja

0
64
proverite-svoje-racunare-pre-2.0-nadogranje-za-cyberpunk-2077-i-phantom-liberty-azuriranja

Pre izlaska proširenja Phantom Liberty i 2.0 nadogradnje za Cyberpunk 2077, razvojni tim CD Projekt savetuje igračima na PC-ju da provere da li njihovi sistemi mogu da izdrže nadogradnje.

Filip Pierściński, glavni programer za scene, koristio je platformu X da posebno pozove igrače da provere mehanizme za hlađenje svojih računara.

“Koristićemo gotovo sve resurse vašeg CPU-a, pa očekujte radno opterećenje od oko 90% na CPU-u sa 8 jezgara,” rekao je Pierściński. “Da biste potvrdili stabilnost vašeg sistema, molimo vas da pokrenete test poput Cinebencha.”

Cinebench je besplatan alat za testiranje koji procenjuje efikasnost hardvera vašeg PC-ja. Fokus na sistemima za hlađenje dolazi iz Pierścińskijeve brige da igrači mogu naići na “termalno usporavanje,” što može dovesti do loših performansi ili čak rušenja sistema.

Ovog juna, CD Projekt je ažurirao sistemske zahteve za Cyberpunk 2077 na PC-ju, naglašavajući da će SSD-ovi biti deo minimalnih zahteva ubuduće. Ove promene ciljaju da budu aktuelnije, s obzirom na to da proširenje izlazi skoro tri godine nakon originalne igre, i fokusiraju se na rezoluciju ekrana od 1080p ili 4k.

Phantom Liberty proširenje dolazi sa troškom, ali se objavljuje istovremeno sa značajnom nadogradnjom koja će obnoviti originalnu igru. To znači da će PC verzija zahtevati više računarske snage za nesmetan rad.

Cyberpunk 2.0 nadogradnja, zajedno sa Phantom Liberty proširenjem, biće dostupna na PlayStation 5, Xbox Series X/S, i PC-u od 26. septembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More