Procureo novi Overwatch 2 heroj

0
79
procureo-novi-overwatch-2-heroj

Deset dana pred početak Invasion eventa u Overwatch 2, na Twitteru su osvanule slike koje navodno prikazuju novog Overwatch 2 healera, Illari.

Na slikama možemo da vidimo heroja koji se zove Illari, kao i listu sa tri legendary skina: Daybreak, Sundown i Llamas Pajamas. Pored njenog imena možemo da vidimo i malu ”support ikonicu”.

Na objavi se oglasio i jedan igrač koji je ”otkrio” listu sposobnosti novog heroja. Illari navodno poseduje turret koji leči i koji može da se uništi, hitscan laser koji leči saveznike ili radi damage protivnicima, kao i ulti koji ispaljuje raketu koja radi damage i debuff sličan Discord Orbu od Zenyatte. Ovaj ulti navodno podseća na Showstopper, ulti od Raze iz Valoranta.

Eh fuck it ability leaks

150 hp desttoyabke healing turret,

Cd based “bap jump” that knocks enemies back

Ultimate allows you to fly and shoot 1 rocket (kind of like reyze from val) dealing damage and applying a discord orb type debuff to anyone effected. https://t.co/LCg2Ai4315

— akash (@akashoverwatch) August 1, 2023

Ovi dokazi su prilično ubedljivi, tako da je Illari gotovo sigurno healer koji će izaći zajedno sa Invasion eventom. Međutim, mnogim igračima se ne dopada ideja heroja koji poseduje ”healing turret”.

Invasion izlazi 10. avgusta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More