Procureo majski datum izlaska za Hellblade 2

0
54
procureo-majski-datum-izlaska-za-hellblade-2

Hellblade II je bila prva igra koju je Microsoft prikazao za Xbox Series X|S još u decembru 2019. godine. U mnogim godinama od tada videli smo čitav niz trejlera – iako bez datuma izlaska. Pred predstojeći Xbox Developer Direct, čini se da je datum izlaska Senua’s Saga: Hellblade II procureo.

Kako je izvestio Exputer, Microsoft planira da objavi zvanični datum izlaska tokom predstojećeg Xbox Developer Direct. Predviđeno je da se održi 18. januara, potvrđeno je da će prikaz uključiti Ninja Theory i Hellblade II u jednom ili drugom obliku – iako nisu dati specifični detalji.

Zahvaljujući ovom najnovijem izveštaju, sada znamo da Microsoft planira da objavi datum izlaska tokom prikaza, sa Hellblade II koji bi trebao da stigne za samo nekoliko meseci, 21. maja.

Kao što je pomenuto, Hellblade II je bila prva igra Xbox Series koju je najavio Microsoft, otkrivena zajedno sa Xbox Series X tokom Game Awards 2019. Iako je svakako bio dug put do Hellblade II, igra je očigledno mnogo ambicioznija od prve – i nadamo se da će vredeti produženi razvoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More