Procureo izvorni kod za Stalker 2

0
47
procureo-izvorni-kod-za-stalker-2

GSC Game World je imao težak period tokom prošle godine. Kompanija je već morala da seli zemlje zbog ruske invazije na Ukrajinu i nakon što se suočio sa svim tim, studio se suočio sa brojnim sajber napadima. U poslednjem proboju, grupa ruskih obožavalaca serijala ukrala je gomilu podataka i sada prete da će ih sve procuriti ako se određeni zahtevi ne ispune.

Grupa odgovorna za hakovanje objavila je to na ruskoj društvenoj mreži VK, zahtevajući da GSC Game World „promeni stav“ prema igračima iz Belorusije i Rusije. Grupa takođe želi da GSC Game World pruži prioritet RU lokalizaciji za igru kako bi fanovi u zemlji mogli da igraju igru po objavljivanju.

GSC Game World je već odgovorio na ove zahteve, pojačavši podršku svojoj matičnoj zemlji Ukrajini i odbijajući da popusti pred zahtevima. Kompanija takođe traži od fanova da budu oprezni i izbegavaju da dele bilo kakvo curenje.

„U slučaju bilo kakvog curenja informacija, molimo vas da se uzdržite od gledanja ili distribucije informacija o S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl”. Studio nastavlja da kaže da „zastareli i WIP materijali mogu da pokvare utisak konačne ideje koju smo uneli u igru“.

Stalker 2 bi trebalo da bude objavljen negde tokom 2023. godine, ali zbog okolnosti koje su uticale na razvoj igre, moglo bi da bude odloženo malo dalje. Kada igra bude objavljena, stići će prvog dana na Xbox Game Pass za PC i konzole. Dobićemo novi pogled na igru na GDC-u kasnije ovog meseca, pošto GSC Game World održava panel sa Nvidijom kako bi razgovarali o nekim tehnologijama unutar igre.

A message from GSC Game World team pic.twitter.com/rqRM0tFZmO

— S.T.A.L.K.E.R. OFFICIAL (@stalker_thegame) March 12, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More