Procureo izvorni kod za otkazanu Rayman 4 igru

0
52
procureo-izvorni-kod-za-otkazanu-rayman-4-igru

Nakon Rayman 3, Ubisoft je planirao da uradi četvrtu igru. Međutim, iz nepoznatih razloga, igra nikada nije objavljena. Ipak, rad na njoj nikada nije izgubljen, a sada je našao svoj put na internetu.

Ubisoftov Rayman serijal, barem onaj glavni već neko vreme nije dobila igru. Serija je imala dosta spin-offa, remastera i crossovera tokom godina, ali ako ne uključimo Rayman Origins and Legends, poslednje izdanje u glavnom serijalu bilo je Rayman 3 objavljen 2003. godine. Ubisoft je planirao da objavi četvrtu igru nakon nje, ali nikada nije. Sada je rana izrada projekta procurila na internetu.

Prema RibSharku (preko Resetera), rana izrada igre uključuje izvorni kod i uređivač nivoa. Štaviše, konstrukcija je imala neke mape i mehaniku koji bi bili novi u seriji, poput jahaćih stvorenja. U nizu snimaka ekrana možete videti mafije, bosseve i različite nivoe, uključujući i onaj koji se zove “Sphincter Cell”.

Na forumima Resetera i GBATemp, neki korisnici su tvrdili da je build prvi put podeljen na 4chan. Ovde su neki korisnici izveštavali o svojim nalazima, gde su otkrili nekompletne scene i model za novi ženski lik koji bi se pojavio u igri.

Nažalost, Rayman 4 je otkazan, tako da je verovatnoća da će ova verzija igre ikada biti zvanično objavljena nikakva.

LIKE THE SOURCE CODE AND THE EDITOR AND EVERYTHING pic.twitter.com/19VCLxcDrX

— RibShark (@RibShark) December 24, 2022

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More