Procureo gejmplej za Dragon Age Dreadwolf, borba podseća na God of War

0
49
procureo-gejmplej-za-dragon-age-dreadwolf,-borba-podseca-na-god-of-war

Gejmplej za Dragon Age Dreadwolf je osvanuo na internetu, nudeći prvi pogled na nastavak čuvene Bioware RPG franšize u akciji.

Anonimni korisnik Reddita podelio je rani snimak u subotu (ugrađen ispod), tvrdeći da ga je snimio plejtester sa pristupom „ranoj alfa“ verziji igre.

Iako korisnik nije podelio ceo video snimak igre, oni su objavili snimke ekrana i opis onoga što navodno prikazuje.

„To je oko 20 minuta igre koja uključuje jedan segment“, napisali su. „Celokupni gejmplej je smešten u štab tvrđave Grei Varden u Vajshauptu.

„Lik igrača je vilenjačka ‘vitez’ klasa (na ekranu karaktera zapravo piše da su Grey Warden srednjeg nivoa), i imaju mač i štit. Imaju i dva člana ekipe, još jednog viteza i ženu rogue patuljka.

Dodali su: „Borba je potpuno u realnom vremenu i slična hack and slash. Rečeno mi je da je referentna tačka bila God of War (2018), i to se vidi.

„Igrači imaju svoj redovni kombinovani napad, a zatim i svoje sposobnosti, kao i posebnu traku koja vam omogućava da izvedete poseban potez.”

Alfa verzija navodno nije sadržala mogućnost komandovanja članovima stranke, ali korisnik Reddita je primetio da je „najneposrednije što ste primetili da se kvalitet animacije DRASTIČNO poboljšao… nikada nismo videli ovako dobar kvalitet animacije ni u jednoj Bioware igri”.

View post on imgur.com

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More