Procureo gejmplej iz Persona 3 Remake

0
50
procureo-gejmplej-iz-persona-3-remake

Persona 3 Portable je predstavljena za moderne platforme ranije ove godine, ali ATLUS možda ima nešto još veće u planu. Ranije ove godine se tvrdilo da je potpuni rimejk Persona 3 u izradi, a sada imamo prvi pogled na to.

Gematsu je ove nedelje izvestio da je Persona 3 Remake „u najmanju ruku planiran“ na osnovu razgovora sa sopstvenim izvorima developera. Jedan korisnik Twittera podelio je snimak onoga što izgleda kao rani snimak rimejka u akciji:

Za neupućene, Persona 3 postoji u više inkarnacija, što je originalna Persona 3; Persona 3 FES i Persona 3 Portable. Svaki od ova tri naslova ima svoje prednosti i mane. Na primer, Portable uklanja 3D čvorišta iz sveta i igra više kao vizuelni roman u poređenju sa standardnom verzijom. Međutim, ova verzija takođe ima više sadržaja u poređenju sa originalnim izdanjem, uključujući dodatnog protagonistu.

Remake bi omogućio ATLUS-u da se vrati i napravi zaista definitivnu verziju, koja uključuje najbolje delove svake verzije Persone 3, u kombinaciji sa modernim poboljšanjima igranja koja se vide u novijim Persona igrama.

Glasine tvrde da se Persona 3 Remake razvija zajedno sa Persona 6, iako ne znamo koja će prva biti objavljena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More