Procureo datum izlaska za Silent Hill 2 Remake

0
42
procureo-datum-izlaska-za-silent-hill-2-remake

Šansa je mala, ali je bolja od nikakve šanse. Otkriveno je da, usred otvaranja prednarudžbina za Silent Hill 2 Remake, jedan sajt je naveo datum izlaska za ovaj iščekivani horor naslov koji do sada nije bio prikazan na nijednoj drugoj platformi.

Za mnoge, čini se previše specifično da bi bio privremeni podatak, a vreme kada je datum postavljen na sajtu dodaje legitimitetu.

Na sajtu PCGameBenchmark, datum izlaska je postavljen na 21. mart 2024. godine, zajedno sa ostalim informacijama vezanim za specifikacije Silent Hill 2 rimejka.

Pre otprilike sedam meseci pojavile su se tvrdnje da je igra ‘skoro spremna za izlazak’, i s obzirom da su prednarudžbine sada otvorene, taj datum nije previše nerealan – ali ipak treba biti oprezan.

Za mnoge, Silent Hill 2 se smatra jednom od najboljih horor igara svih vremena.

To je bio uticajan naslov kada je izdat 2001. godine, i uticao je na druge horor igre u godinama koje su usledile.

Nedavno su počele da se pojavljuju vesti koje sugerišu da bi Remake Silent Hill 2 mogao da proširi svoju ponudu sadržaja, posebno ciljajući na jednog od najpoznatijih negativaca u igri – Pyramid Head.

Predloženo je da će se priča o poreklu Pyramid Heada istražiti dvadeset dve godine nakon što se ova figura pojavila u svetu horor igara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More