Procureo datum izlaska za EA Sports FC 24

0
81
procureo-datum-izlaska-za-ea-sports-fc-24

Prema vrlo pouzdanom data miner-u billbil-kun, koji ima izuzetno jak kredibilitet objavljivanja informacija o datumu izlaska igara unapred, EA Sports FC će biti objavljen 29. septembra ove godine.

Standardna i Ultimate verzija igre će biti dostupne, kao što je bio slučaj sa FIFA serijalom dok je EA radio na njemu. Kao i FIFA, Ultimate Edition EA Sports FC 24 će igračima dati rani pristup.

Međutim, dok je FIFA 23 Ultimate Edition dala igračima 3 dana ranog pristupa igri, EA Sports FC 24 će navodno dati igračima nedelju dana ranog pristupa, ako kupe skuplju verziju.

EA je ranije ove godine nagovestio da će više informacija o predstojećem rebootu fudbalske franšize biti otkriveno ovog meseca.

Takođe se ranije ove godine tvrdilo da će EA Sports FC Ultimate Team po prvi put imati ženske igrače. Dok je FIFA imala ženske igrače već nekoliko godina i ažurirala FIFA 23 sa više sadržaja ženskog fudbala ranije ove godine, ženski igrači nikada nisu bili uključeni u najpopularniji mod igre, što je Ultimate Team.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More