Procureo Assassin’s Creed Mirage, vratiće serijal korenima

0
38

Već mesecima znamo da Ubisoft radi na manjoj igri Assassin’s Creed koja je fokusirana na stealth kako bi premostila jaz između Valhalle i sledećeg glavnog izdanja. Sada zahvaljujući novom curenju, znamo da će se ova igra zvati Assassin’s Creed Mirage.

Jutjuber „J0nathan“ je nedavno podelio neke informacije koje je dobio o novoj igri Assassin’s Creed. Novi naslov „Assassin’s Creed Mirage“ kasnije je potvrdio Blumbergov Džejson Šrajer, iako nisu sve tvrdnje u curenju tačne.

Iako prvobitno curenje tvrdi da će igra sadržati više gradova za istraživanje, Schreier kaže da to nije tačno. Međutim, drugi delovi curenja su potvrđeni. Za razliku od Origins, Odyssey i Valhalla, Mirage će biti Assassin’s Creed igra u stilu ‘stare škole’, koja vraća igru korenima serije.

Sama igra biće smeštena između 860. i 870. godine u Bagdadu. Igrači će preuzeti ulogu Basima, koji se ranije pojavio u Valhali. Videćete Basimovu transformaciju iz mladog lopova u majstorskog ubicu.

Još uvek nema tačnog datuma izlaska, ali se očekuje da će Ubisoft zvanično objaviti ovu igru kasnije ovog meseca kao deo proslave godišnjice Assassin’s Creed.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Procureo Assassin’s Creed Mirage, vratiće serijal korenima appeared first on PLAY!.

Original Article