Procurelo preko 45 minuta gejmpleja iz Battlefield 2042

0
215

Prirodno je postalo da u periodu pre izlaska neke multiplejer igre postoji niz zatvorenih testiranja, a isto tako je postalo normalno da ti testovi donose obilje procurelog materijala.

Kada se radi o Battlefield 2042, proteklih dana je na internetu osvanulo dosta detalja koje Electronic Arts još uvek nije zvanično otkrio, kao i gejmplej snimci. Kada se radi o gejmpleju, preko 45 minuta video materijala se pojavilo na raznim platformama za striming sadržaja.

Dobar deo tog sadržaja je obrisan, ali ne dovoljno brzo pošto su mnogi korisnici imali priliku da vide delove gejmpleja. Video ispod, koji je još uvek dostupan na Youtube, prikazuje deo gejmpleja sa oklopnim vozilom u šumskoj i gradskoj regiji. Battlefield 2042 će nuditi prilično raznovrsan gejmplej, što se može videti u samom videu sa raznim letelicama, vozilima i naravno pešadijskoj borbi.

Igrači koji ovaj sadržaj donose na internet očigledno ne obraćaju pažnju na upozorenje izdavača da će svi oni biti banovani čak i iz finalne igre kada se pojavi 22. oktobra.


The post Procurelo preko 45 minuta gejmpleja iz Battlefield 2042 appeared first on PLAY!.

Original Article