Procurelo nekoliko videa za Skate 4

0
115

Na internetu se pojavilo nekoliko videa iz Skate 4 igre Electronic Arts-a. Sve što je procurelo su Reddit korisnici spakovali u jedan post i možete ga ovde pronaći. Neki od snimaka sadrže uvod u predstojeću igru i gejmplej u generalu. U aprilu je izašla informacija da će Skate 4 sadržati online free skate mod koji će omogućiti igračima da se druže i zajedno grade skejt parkove.

Baš na ovim snimcima se može videti takozvani Fun City, multiplejer prostor u kojem se mogu igrati igrači. Moći ćemo da iskoristimo i spectate mod pomoću kojeg dobijamo bolji pregled kompletnog Fun City-a, i možemo se teleportovati do događaja na kojima želimo da učestvujemo. Pored izgradnje parkova, igrači mogu da prave fotografije i snimke, da ih personalizuju i dele sa zajednicom.

Nova Skate igra i dalje nema zvanični naziv, i na njoj radi studio Full Circle koji je smešten u Vankuveru. Studio vodi bivši Xbox generalni menadžer Daniel McCulloch koji je nakon 15 godina rada u Microsoft-u napustio kompaniju 2020.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

The post Procurelo nekoliko videa za Skate 4 appeared first on PLAY!.

Original Article