Procurelo 30 minuta gejmpleja iz Assassin’s Creed Valhalla

Najnovije izdanje u proslavljenom Assassin’s Creed serijalu, nazvano Valhalla, se treba pojaviti u predstojećim mesecima, a Ubisoft treba povratiti blago poljuljane utiske sa premijernog predstavljanja.

Ova nova igra je predstavljena pre par meseci, dok je gejmplej trebalo videti na majskom događaju posvećenom Xbox Series X konzoli. Valhalla je tu dobila novi trejler, ali gejmpleja nije bilo, osim par sekundi, što je izazvalo nezadovoljstvo igrača.

Rešen da to sredi, razvojni tim se fokusirao ka zadatku da naredno predstavljanje igre bude ispunjeno gejmplejom iz Valhalla, što smo sada i saznali putem procurelog videa. Ubisoft izgleda za predstojeću digitalnu Ubisoft Forward prezentaciju priprema čak pola sata gejmpleja iz ovog naslova, koji je već nedeljju dana unapred procureo i dostupan je za gledanje.

U pola sata gejmpleja, koji Ubisoft uporno pokušava da obriše sa interneta, može se videti gomila detalja o igri, priči i atmosferi nordijskog sveta. Ako imate pola sata na raspolaganju, tri videa ispod vam donose prikaz igre. U trenutku nastanka ovog teksta, svi linkovi su funkcionalni, a u slučaju brisanja nastojaćemo da ih zamenimo novim. Uživajte.

U ostalim vestima vezanim za Assassin’s Creed Valhalla, glavni režiser Ašraf Ismail je napustio tu poziciju nakon problema nastalih u privatnom životu. Nadamo se da to neće omesti planove da igra izađe do kraja godine sa novom generacijom konzola.

The post Procurelo 30 minuta gejmpleja iz Assassin’s Creed Valhalla appeared first on PLAY!.

Original Article