Procureli novi detalji za Skull and Bones

0
200

Ubisoft već dugi niz godina radi na piratskoj igri sa otvorenim svetom, Skull and Bones, navodno baziranom na pomorskim mehanikama iz Assassin’s Creed: Black Flag.

Igra je nekoliko puta prošla kroz odlaganje, a ujedno se i rad na igri vraćao unazad, na sam početak. Tokom svih tih dešavanja iza zatvorenih vrata nije bilo novih informacija. Sada neke nove detalje dobijamo zahvaljujući curenju. Ove informacije dolaze od Toma Hendersona, koji je nedavno unapred otkrio da će Battlefield 2042 biti odložen.

Navodno, igra će početi tako što će igrači na početku imati samo maleni splav, kasnije brodić za pecanje sa kojim će se krenuti u istraživanje otvorenog mora. Do piratskog broda će se doći sakupljanjem resursa, rešavanjem misija i gradnjom reputacije.

Skull & Bones će imati 5 tiera brodova, različitih po veličini, a drugi način podele je na 3 kategorije. Brodovi će se kupovati kroz takozvane bluprinte, a od resursa je potrebno prvenstveno drvna građa, metal i celuloza, dok su dostupne i novčane nadogradnje.

Drugi detalji otkrivaju da Skull and Bones ima radnju smeštenu u Indijskom okeanu a ostrvo je kreirano po uzoru na Madagaskar, što se samog ostrva tiče, ne njemu navodno neće biti moguće boriti se sa drugim karakterima.

Ove procurele informacije nažalost ne spominju datum izlaska.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Procureli novi detalji za Skull and Bones appeared first on PLAY!.

Original Article