Procureli novi detalji za PS5 sa odvojivim drajvom za diskove

0
41
procureli-novi-detalji-za-ps5-sa-odvojivim-drajvom-za-diskove

Još u septembru je otkriveno da Sony razvija novi SKU za Playstation 5 koji će videti da konzola uključuje odvojivi disk drajv. U to vreme se malo znalo, ali sada imamo više informacija, uključujući i činjenicu da disk jedinica neće biti kompatibilna sa prethodnim PS5 konzolama.

Iako tek treba da čujemo bilo kakvu zvaničnu reč o ovoj navodnoj hibridnoj Playstation konzoli, insajder iz industrije Tom Henderson – koji je otkrio detalje o njenom postojanju – ponudio je nekoliko ažuriranja na nenajavljenoj konzoli, rekavši:

„Čini se da nema većih hardverskih promena u odnosu na originalnu konzolu. Disk drajv verovatno neće biti kompatibilan sa trenutnom digitalnom verzijom.”

Kada su ga pitali da pojasni šta je mislio sa poslednjom izjavom, Henderson je odgovorio: „To je potpuno nova konzola. U osnovi gen 2 na PS5.”

Do sada smo čuli dosta o ovom PS5 sa odvojivim disk drajvom, ali još uvek nismo videli ništa od njega. Biće veoma zanimljivo videti kako ovaj novi PS5 funkcioniše i kako izgleda – čak i ako su specifikacije iste.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More