Procureli detalji za Warzone 2 Season 2 otkrivaju novu mapu

0
55
procureli-detalji-za-warzone-2-season-2-otkrivaju-novu-mapu

Prva sezona za Call of Duty MW2 i Warzone 2.0 je tek počela, a ipak već čujemo o planovima studija Infinity Ward za drugu sezonu igre. Nekoliko meseci pre njenog lansiranja, procureo je artwork za sezonu 2 za MW2, otkrivajući između ostalog jednu od DLC mapa koja dolazi sa ažuriranjem.

Kako je izvestio Ralph Valve putem ‘What if gaming’, sezona 2 u MW2 i Warzone 2.0 će sa sobom doneti neka poznata lica i mesta, pošto se klasična mapa ‘Castle’ naizgled vraća – zahvaljujući curenju nekih ključnih umetnina za drugu sezonu igre.

Međutim, to nije sve, jer se takođe otkriva da bi se Warcom-ov operator, „Ronin“ vratio nakon svog pojavljivanja u Modern Warfare iz 2019. godine

Za sada, ovo je sve što se može izvući iz fotografija koje su procurele, pa ćemo morati da sačekamo da zvanične detalje objavi Infinity Ward. Očekuje se da će druga sezona MW2 biti započeta negde u februaru nakon završetka prve sezone. Trenutno je nepoznato da li će biti perioda između sezona, tako da se tačni datumi još ne mogu izračunati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More