Procureli detalji za novu Playstation 5 ekskluzivu – Rise of Ronin

0
78
procureli-detalji-za-novu-playstation-5-ekskluzivu-–-rise-of-ronin

U septembru prošle godine, tokom State of Play, Sony je najavio Rise of the Ronin – open-world akcioni RPG koji se odvija na kraju 300-godišnjeg Edo perioda (19. vek). Razvijen od strane Team Ninja, poznatog po igri Nioh, igra je sada procurila, otkrivajući mnoštvo detalja o gejmpleju.

Curenje je došlo sa in-game screenshot-ovima (ispod teksta) kao dokazom (a zatim objavljeno na Redditovoj zajednici GamingLeaksAndRumours), nekoliko detalja o gejmpleju je podeljeno za nadolazeći akcioni RPG Rise of the Ronin.

Prema curenju, igra je mešavina Assassin’s Creed, Ghost of Tsushima i Dark Souls. Govoreći o Dark Souls-u, Rise of the Ronin će imati teške detalje u opisima predmeta kao što je „Proizveden je u stilu izrade povezanom sa renomiranim kovačem po imenu Okisato Nagasone, koji je živeo u Musashiju tokom 17. veka i bio poznat i kao Kotetsu…“

Za razliku od Dark Souls, igra će imati više opcija težine, omogućavajući veću pristupačnost. Uticaj Assassin’s Creed franšize dolazi u obliku „brojnih sporednih zadataka“ koji se navodno dizajniraju na Ubisoftov način.

Ostali razni detalji uključuju činjenicu da će Rise of the Ronin imati opcije romantičnih odnosa, stablo veština i tehnika, i poslednje ali ne manje važno više opcija performansi. Curenje takođe tvrdi da je igra planirana za izlazak u prvom kvartalu 2024. godine – mada naravno stvari se mogu promeniti, kao što to obično biva.

Ono malo što smo videli od Rise of the Ronin izgleda uzbudljivo. Čuti više detalja o igri – i činjenicu da je navodno manje od godinu dana daleko – daje nadu ideji da ćemo uskoro dobiti još jedan zvaničan pogled na igru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More