Procureli detalji za Battle Royale mod u Death Stranding

0
54

Godinu dana nakon lansiranja, Halo Infinite trenutno nije u najboljoj poziciji. Srećom, i 343 Industries i Xbox su svesni toga i marljivo rade na pokušaju da isprave ovaj nered. Jedan od načina na koji se tim nada da će to učiniti je objavljivanje Battle Royale moda – čiji su novi detalji sada procurili.

Kako je TwistedVoxel objavio i uporedio, brojni detalji u vezi sa predstojećim režimom Battle Royale u Halo Infinite procurili su iz više izvora.

Prema paru, Halo Infinite će deliti neke sličnosti sa drugim BR naslovima, dok će formulu promeniti na druge načine. Kao i kod većine BR naslova, Infinite će imati početnu uvodnu fazu, zajedno sa fazom postavljanja i oslobađanja – sa igračima koji će moći da se pridruže igri tokom ovih početnih faza.

Međutim, nakon što uđete u arenu, Halo Infinite će vas navodno iznedriti sa početnim oružjem – mehanikom koja se uveliko razlikuje od većine drugih BR naslova (koji će vas obično uvesti bez ikakvog oružja).

Prema drugom izvoru, planirano je da ovaj battle royale mod bude objavljen zajedno sa 4. sezonom igre, za koju se kaže da stiže negde sredinom 2023. godine. Do tada, fanovi će morati da se zadovolje sa trenutnom postavkom Halo Infinite – iako je barem treća sezona igre postavljena da sa sobom nosi ray-tracing tehnologiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Procureli detalji za Battle Royale mod u Death Stranding appeared first on PLAY!.

Original Article