Procurele slike i datum izlaska za Dead Island 2

0
51

Gamescom je udaljen samo nekoliko dana i možda smo upravo imali prvo veće curenje informacija. Uoči verovatno skorog otkrivanja, stranica Amazon prodavnice za Dead Island 2 je objavljena, zajedno sa prvim detaljima o konačnoj verziji igre.

Dead Island 2 je prvi put najavljen za Xbox One, PS4 i PC sada već davne 2014. godine. Međutim, ubrzo je došlo do problema, jer je rad na projektu iznova pokrenut više puta, dok je takođe preseljen u potpuno različite studije i timove. Ove godine, glasine su ukazivale na ponovno otkrivanje igre za 2022. i na rano izdavanje 2023. godine, a oba su potvrđena današnjim curenjem na Amazonu.

Kako je primetio Wario64, Dead Island 2 je procurio na Amazon sa datumom objavljivanja u februaru 2023. Nova igra će sadržati šest likova za igru, koji su iz nepoznatih razloga imuni na zombi infekciju. Zajedno, grupa treba da se skupi i pokuša da spreči pregazi Los Anđelesa.

Dead Island 2 je trenutno u razvoju u studiju Dambuster, sa izdavanjem Deep Silver. Obzirom na tajming ovog curenja, očekivali bismo trejler tokom Gamescom Opening Night Live 23. avgusta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Procurele slike i datum izlaska za Dead Island 2 appeared first on PLAY!.

Original Article