Procurele prve fotografije za PSVR 2

0
73

Sony već duže vreme najavljuje svoj predstojeći PSVR 2 headset. Uprkos tome, duga marketinška kampanja tek treba da uključi bilo koju treću stranu koja se dočepala sistema. Čini se da će praktički utisci uskoro doći, jer je jedan pojedinac to propustio, dajući našu prvu pravu fotografiju uređaja.

U sada obrisanom tvitu (iako je arhiviran OVDE), možemo da prvi put pogledamo PSVR 2, njegove kontrolere i potrebne kablove koji će biti isporučeni u kutiji.

Kao što se može videti sa fotografije, PSVR 2 se povezuje sa PS5 pomoću jednog USB-C kabla koji izgleda da nije upleten ni na koji način – što može biti dobro ili loše u zavisnosti od situacije i tako bi na kraju trebalo da bude nije pitanje.

Iako je to prilično teško razaznati, najverovatnije je da su druga dva kabla za punjenje svakog od VR kontrolera, mada će biti zanimljivo videti da li će oba kabla biti USB-A na USB-C, posebno imajući u vidu I/O portove konzole.

Jedno je sigurno, trebaće vam puno prostora da ne biste udarili te dodatne bulbozne kontrolere o zid. Nadamo se da su izgrađeni da traju; moraćemo da sačekamo i vidimo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Procurele prve fotografije za PSVR 2 appeared first on PLAY!.

Original Article