Procurele nove slike sa snimanja Fallout TV serije

0
86
procurele-nove-slike-sa-snimanja-fallout-tv-serije

Nove slike sa seta Amazonove predstojeće TV serije Fallout pokazale su ono što izgleda kao spoljašnjost Vault Tech kancelarije.

Slike, koje kruže društvenim mrežama, izgleda da pokazuju Vault Tech Logo ispred zgrade kancelarije, kao i glumca, obučenog kao raider iz Fallout univerzuma.

Fallout serija, koja će biti prikazana na Amazon Prime Video, u produkcijei je od strane Kilter Films, producentske kuće iza Westworld ostvarenja kuće HBO.

Debitantsku epizodu će režirati suosnivač i izvršni producent Westworlda Jonathan Nolan, dok su scenaristkinja filmova Captain Marvel i Tomb Raider 2018, Geneva Robertson-Dworet, i izvršni producent Silicon Valley, Graham Wagner, takođe imenovani titulom showrunner.

Nolan, drugi suosnivač Westworlda, Lisa Joy, i Athena Wickham će izvršno producirati Fallout seriju za Kilter Films, zajedno sa direktorom Bethesda Game Studios, Todd Howardom, i James Altmanom iz Bethesda Softworks.

Bethesda je prvi put najavila planove za saradnju sa Amazon i Kilter Films za Fallout TV seriju u julu 2020. godine.

Set photos from the upcoming Amazon Prime Fallout TV series by Jonathan Nolan (writer of Westworld, The Dark Knight, Interstellar) pic.twitter.com/PrwhpHcQ94

— Xbox News (@_XboxNews) July 29, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More