Procurele fotografije prikazuju kako bi izgledao otkazani The Last of Us film

Verovatno mali broj vas zna da je osim The Last of Us igara u planu bila i izrada animiranog filma, koji je iz nepoznatog razloga otkazan.

Film bi se bavio junacima i događajima blisko povezanim sa onima iz igre i tako bi služio kao odličan spoj između prvog i drugog dela, i na taj način bi igrači znali šta se sve izdešavalo tokom prve igre, bez potrebe za ponovnim prelaženjem.

Taj film nažalost neće ugledati svetlost dana, a mi smo sada dobili priliku da kroz par fotografija vidimo kako je on izgledao, Fotografije je objavio studio koji je i radio na animiranom The Last of Us filmu, Oddfellows.

Pogledajte još: The Last of Us 2 dobio novi datum izlaska, stiže krajem maja

Fotografije otkrivaju da je planirani animirani film bio rađen u stilu sličnom onom u Animatrixu. Moramo priznati da na osnovu fotografija sve izgleda odlično sa dobrim prikazom boja i prilično je verodostojno sadržaju iz igre.

Verujemo da bi ovo bio odličan film koji je Sony podržao, zbog čega nas dosta čudi odustajanje od ideje. Nadamo se da ćemo možda imati sreće da vidimo neke dodatne detalje poput animacija i sličnog.

Uživajte:

The post Procurele fotografije prikazuju kako bi izgledao otkazani The Last of Us film appeared first on PLAY!.

Original Article