Procurela Zelda: Tears of Kingdom Switch konzola

0
60
procurela-zelda:-tears-of-kingdom-switch-konzola

Tačno na kraju 2022. godine procurile su fotografije za šta se tvrdilo da je ograničeno izdanje The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom OLED Switch proizvoda. Objavljene slike su bile relativno lošeg kvaliteta, iako su izgledale legitimne. Iako tek treba da bude zvanično objavljena, procurele su visokokvalitetne promotivne slike konzole, koje sve samo ne potvrđuju njeno postojanje.

Mnoge procurele informacije o Tears of the Kingdom pojavile su se poslednjih dana, prvenstveno fokusirane na aspekte van same igre. Krajem prošle godine objavljene su neke relativno mutne slike onoga što je navodno trebalo da bude nadolazeći OLED Switch za The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom motivima. Iako su neki od detalja bili uočljivi, priroda slika u niskoj rezoluciji nije bila dovoljna da se iznesu pravi zaključci.

Na sreću, korisnik Tvitera „iiulink Hua“ je objavio visokokvalitetne zvanične promotivne slike konzole, nudeći nam bolji pogled na nenajavljenu varijantu konzole.

Kao i kod mnogih Zelda konzola, i ovaj OLED Switch ima mnogo zlata u svojoj boji, zajedno sa besplatnim belim sekundarnim uzorkom i bojom. Zanimljivo, čini se da je levi Joy-Con oštećen na isti način kao i Linkova ruka – kao što smo videli iz različitih do sada objavljenih trejlera.

Obzirom da je sistem u početku procurio krajem prošle godine, mnogi fanovi su očekivali zvaničnu najavu na februarskom Nintendo Direct-u – iako se to na kraju nije dogodilo. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More