Procurela naredna igra studija Kojima Productions – Overdose

0
59

Tokom leta su počeli da se pojavljuju izveštaji o Kojiminoj sledećoj igri. Do sada je igra poznata kao ‘Overdose’ i u njoj će glumiti jedan od glumaca iz Death Stranding, iako dve igre navodno nisu povezane. Sada su se pojavili neki dodatni snimci ekrana igre.

Zbog curenja ovog leta, mnogi od nas su očekivali da će Overdose već biti objavljen, verovatno na Xbox konferenciji. Kojima je ovog leta dao jednu najavu – njegov studio pravi Xbox ekskluzivnu igru. Međutim, igra zapravo nije najavljena ili otkrivena na bilo koji način.

Čini se da je trejler za koji smo čuli ranije ovog leta sada počeo da curi u širi krug. Nažalost, snimak direktno nije procureo, ali snimak možete videti na video snimku koji je snimio čovek bez majice van ekrana(haha). Ako veza prestane da radi, moraćete da video potražite na drugom mestu.

Obzirom da snimci počinju da cure, mislimo da je samo pitanje vremena kada će se verzija videa u punom kvalitetu naći na mreži. Moguće je da će Kojima Productions pokušati da se izvuče pre curenja sa najavom na dodeli nagrada The Game Awards Džefa Kejlija u decembru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Procurela naredna igra studija Kojima Productions – Overdose appeared first on PLAY!.

Original Article